Ogawa vinder stor test af massagestole

Søger du efter den ultimative massagestol? Så skal du ikke lede længere end til denne artikel, hvor vi ser nærmere på mærket over alle mærker indenfor massagestole, kongen og dronningen over dem alle, akupressurmester nummer et, nemlig mærket OGAWA. Det lyder som en Karate Kid film, og det er det næsten også, i hvert fald er mærket japansk og her får man fuld valuta for pengene. Vi ser nærmere på funktionerne og læs med her og kom nærmere dit næste massagestolseventyr.

OGAWA bedst i test

Det er ikke uden grund, at OGAWA er vinder af en stor test af massagestole og løbende har vundet mange priser. Det er en Rolls Royce indenfor massagestole og grunden hertil er:

  1. Den nyeste teknologi
  2. Et top moderne design
  3. De bedste massagefunktioner

Derfor er der al god grund til at se nærmere på denne stol. Fordi den næsten også koster det samme som en mikrobil, kan man få den med hjem på prøve og prøve den af, inden man bestemmer sig. Det er faktisk ligesom at prøvekøre en bil, man skal kunne føle sig tryg og behagelig i den og kunne betjene den nemt og effektivt, uden anstrengelser eller den store doktorgrad.

OGAWAs funktioner

Hvad følger så med og hvad kan denne stol? Den har individuelle massageprogrammer. Dette gør, at du kan få tilpasset din massage til netop dine massagebehov. Har du ondt i ryggen, lænden eller bare brug for en beroligende og healende massage? Der findes massage til det hele. En, der fokuserer på ryggen og en, der giver massage på hele kroppen. En japansk shiatsu massage er altid en del af programmerne og den gives med stødende bevægelser, så den tager virkelig dejligt fat, der hvor det gør ondt. Denne form for massage giver ny energi til hele kroppen.

Brugermanual på dansk

Der følger også en brugermanual på dansk og en fjernbetjening. Brugermanualen sikrer, at du lærer stolen at kende og lærer, hvordan den skal betjenes med alt fra at vælge massage-program til at vælge styrke og hastighed og til, hvordan man starter og slukker den. En Ogawa massagestol er dermed det luksuriøse og bæredygtige valg, der forebygger smerter, led problemer, ondt i ryggen og lænden og giver øget blodcirkulation i hele kroppen, så den restituerer og fornyer sig selv på en healende og sundhedsmæssigt god måde. Der er kun tilbage at sige, rigtig god fornøjelse og healende afslapning med OGAWA massagestolen. Det eneste problem kan blive om du kan beholde den for dig selv.

Published by