Vil din virksomhed mindske CO2 udslip? Benyt det moderne kølefirma

Forestil dig at du er på arbejde og går hjem og føler dig tung i hovedet og det samme gør dine ansatte. En dag beslutter du dig for at kontakte et kølefirma der undersøger om der skal udskiftes og sættes et nyt ventilationssystem op. Tiden efter at dette er sat op oplever du at følelsen af at være tung i hovedet er forsvundet. Dine ansatte giver også udtryk for, at de har fået det væsentligt bedre. Et kølerfirma kan hjælpe dig med at gøre din virksomhed bedre på indeklimaet og samtidig være klima bevidst med et anlæg der mindsker CO2 udslip. Tænker din virksomhed på at nedsætte CO2 udslip eller synes du at din virksomhed vil gøre noget godt for klimaet, er det en god ide at se på, hvor meget jeres nuværende klimaanlæg og varmepumper er optimeret.

Gør noget for indeklimaet i virksomheden

I kontormiljøer er det meget vigtigt at have en god udsugning på grund af meget elektronik der er i kontorområderne og yderligere er det vigtigt at et klimaanlæg fungerer optimalt, når der er mange mennesker samlet på et sted. I daginstitutioner er der for eksempel brug for en god udluftning da både børn og personale opholder sig meget indenfor især i efterår og vinterperioderne. Oftest kan der være et dårligt indeklima på grund af for eksempel bleskift og dårlig lugt. Med en god ventilation er det muligt at få et godt indeklima så alle føler sig godt tilpasse og der er frisk luft i rummene hele dagen og når der mødes ind dagen efter til en ny arbejdsdag.  Er din virksomhed af ældre dato og måske ikke har det optimale klimaanlæg eller vil du forbedre virksomhedens indeklima, kan du kontakte et professionelt firma og få en uforpligtende samtale og finde ud af hvad din virksomhed har brug for.

Kontrol med klimaanlægget

Hvert år laves der serviceeftersyn på klimaanlægget i virksomheden. Hvis du finder fejl eller der opstår problemer og det ikke fungere optimalt sendes der en dygtig kølemontør ud til virksomheden for at se på problemet.

Vil du spare penge

Det kan være en dyr investering at få udskiftet til en luft – til vand varmepumpe i dit hus. Den vil sikre dit et godt indeklima også vil der være en stor besparelse på varmeregningen. Afhængig af dit forbrug vil varmepumpen betale for dit forbrug i 5-6 år.

Published by