Sådan sikrer du en høj hygiejne på arbejdspladsen

I industrien er der høje standarder for hygiejnen og i særlig grad i de brancher, hvor alt skal være sterilt. Det kan være fabrikker, der producerer redskaber til operationsstuerne eller til andre formål, hvor alt skal være top sterilt. Her gælder der særlige høje standarder mens i andre brancher er det vigtigt, at medarbejderne har et ordentligt indeklima og sikret en ordentlig sundhedstrivsel. Uanset hvad, er der visse redskaber, der her er uundværlige for at sikre denne høje standard, herunder en karcher industristøvsuger, der støvsuger optimalt i industrien. Her vil vi se nærmere på, hvordan du i industrien kan være sikker på, at der opretholdes en høj rengøringsstandard, så læs med her og bliv inspireret.

Brug en industristøvsuger

En industristøvsuger kan det, at den både kan støvsuge tørre ting op såsom støv, skidt og mudder, og samtidig støvsuge våde ting op som væske fra spildt kaffe, juice, saft og vand. Den kan dermed også med fordel bruges steder, hvor der også er vådområder såsom i en svømmehal, hvor der også skal gøres rent i baderummene og i svømmehallen generelt. Den kan suge alt væske op, så man ikke har beskidt vand liggende på gulvet, ligesom den kan tømmes effektivt og nemt for det også. Den kan også bruges i en kantine, hvor medarbejderne ofte spilder både mad, drikkevarer og går ind og ud med våde sko, når det har regnet eller sneet. Alt dette kan den klare, så der ikke er vådt på gulvet længere og der sikres en høj renhed også.

Instaler kontaktfrie døre, sæbedispensere og vandhanevand

Når man har en virksomhed, hvor der er mange mennesker, der rører ved de samme kontaktflader dagen lang, kan det være ekstra vigtigt at få installeret kontaktfri flader. Det er typisk håndvasken, hvor folk rører ved vandhanen og ved sæbedispenseren og der, hvor man hiver papir for at tørre sine hænder. Her kan det være kontaktfrit, så man undgår alle bakterierne og vira. Derudover kan man installere kontaktfri døre, der åbner og lukker automatisk uden at man skal røre ved et håndtag. Det kan også være mere handicapvenligt med disse installationer, så der er mange fordele herved.

Gør ofte rent og afsprit

Afspritning har fået en helt ny betydning efter Coronaens indtog i Danmark og mange er blevet opmærksomme på, hvor vigtigt det er med at spritte hænder  og kontaktflader af ofte. Det gør, at man undgår bakterier og vira og dermed overførsel heraf til mennesker og mulige sygdomme som forkølelse, ondt i halsen, bihulebetændelse og Corona.

Published by