Gør det selv: Reparer nemt din Nintendo Switch selv

Er du også helt vild med din Nintendo Switch? Og bruger du den faktisk så meget, at den er ved at være godt brugt? Måske endda så brugt, at alle knapperne ikke altid virker, eller skærmen er ved at være lidt ridset? Så har du sikkert overvejet at sende den til reparation – indtil du altså så prisen. Går din Nintendo Switch skærm i stykker eller virker knapperne ikke, kan du faktisk nemt skifte dem selv og spare en masse penge. Så har du i stedet råd til det nyeste spil til konsollen. Gør det selv – det er da lækkert.

Hvordan kan du selv reparere din Nintendo Switchs knapper?

Selvom det måske lyder som en helt umulig opgave at skulle reparere sin egen Nintendo Switch, vil du helt sikkert bliver overrasket over, hvor nemt det kan være. Det vigtigste er faktisk, at du får købt de helt rigtige Nintendo Switch reservedele, så du kan løse det problem, din Nintendo Switch har. Hvis knapperne for eksempel ikke virker, skal du have købt en ny skal (altså selve det, som holder maskinen sammen) til din Nintendo Switch, så knapperne igen kan komme til at virke. Her er det relevant at vurdere, om det er den højre eller venstre side af maskinen, som er gået i udu. Det er nemlig relevant, når du skal købe reservedele, da du skal købe den højre og den venstre side separat. Når du så har fået reservedelen hjem, kan du finde en manual til din Nintendo Switch eller kigge på en af de utallige reparere-videoer, der findes online. Så kommer du helt sikkert til at finde en måde, hvorpå du kan fikse din Nintendo Switch, så du igen kan spille dine yndlingsspil.

Hvordan kan du selv reparere din Nintendo Switchs skærm?

Er det i stedet skærmen til din Nintendo Switch, som er gået i stykker? Måske er du kommet til at tabe din Nintendo på en uheldig måde, så der er kommet en splint eller noget andet? Heldigvis er det ikke så svært at skifte skærmen til din Nintendo. Det kræver faktisk blot, at du investerer i en ny skærm. Når du så har fået skærmen hjem, skal du faktisk blot udskifte den gamle skærm med den nye – det kan du nemt og hurtigt gøre med det stik, som skal sættes ind i din Nintendo Switchs hardware. Det er faktisk meget simpelt. Men selvfølgelig kan du også finde en manual eller en video på internettet, som kan hjælpe dig lidt på vej, hvis du skulle være i tvivl. Her kan det også være en god ide at investere i et beskyttelsesglas, så du ikke skal bekymre dig om at skifte skærmen til din Nintendo Switch endnu en gang.

Published by