Optimer firmaets fragt og logistik

Når man har et firma, så gælder det om at skabe mest muligt overskud i sidste ende. Det kan man gøre ved at øge salget og lave en massiv indsats for at skabe et bedre salg. Derudover er det også en god ide at se på andre faktorer i ens forsyningskæde for at se hvilke elementer der kan optimeres og gøres mere rentable. Generelt sæt bør en virksomhed gennemgå alle elementer og processer i deres forsyningskæde en gang i mellem for at se om de kan optimeres.

Hvad er forsyningskæden i en virksomhed?

En forsyningskæde er en oversigt over alle processorer elementer en virksomhed har lige fra udvælgelse af ingredienser eller materialer til deres produkt og til at det er i hånden hos kunden. I forsyningskæden indgår også fragt og logistik for virksomheden. Dette er blandt et af de steder hvor de kan betale sig at kigge på om man kan optimere sin udgift og dermed have mere økonomisk overskud i sidste ende. Specielt hvis man skal til at handle med nye markeder og lande så kan det være en god ide at kigge på andre firmaer end det man bruger til fragt i dag, er bedre til det pågældende land. Skal du for eksempel til at udvide din virksomhed til Sverige, så skal du også kunne sende pakker og fragt til Sverige og her kan andre udbydere end din nuværende være bedre både med service og pris. Specielt hvis du handler med andre virksomheder og dermed også skal kunne sende dine vare til dem. Send erhvervspakke til dine samarbejdspartnere og lad dem se hvad det er du kan tilbyde dem af gode produkter.

Spar penge i din virksomhed

Det er altid dejligt når man får en god aftale på plads og dermed kan spare sin virksomhed for udgifter. Specielt hvis du har en ny eller lille virksomhed uden et stort kapital er det dejligt at kunne mindske sine udgifter. Du skal selvfølgelig altid overveje om tingene kan blive for billige og du dermed mister en fleksibilitet eller en service som du har været glad for. På den måde skal alle ting gøres op i forhold til de ydelser du får og betaler for. Nogle gange kan det sagtens give mening at vælge et lidt dyre alternativ og så få en bedre fleksibilitet eller service fremfor det billigste alternativ på markedet. Det er dog udelukkende en ting du kan gøre op med dig selv i din virksomhed.

Published by